Webhosting pakketten

Hieronder vindt u een overzicht van onze brede waaier aan hosting pakketten. Wij bieden webhosting in België aan van topkwaliteit.
Het is ook deze webhosting (webruimte) die u nodig heeft om een website of andere documenten online te kunnen weergeven. 

Wij bieden deze hosting aan in de vorm van verschillende pakketten. Zo kan u het webhosting pakket kiezen met de ruimte en specificaties die uw website nodig heeft. U kan deze pakketten online bestellen via de correcte bestel-link onderaan de tabel. Wij aanvaarden overschrijvingen, Paypal, Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal en MultisafePay.


  Start pakket Basic webhosting pakket Basic plus pakket Pro pakket Silver pakket Gold pakket Diamond pakket
Webhosting Pakket Start Basic Basic Plus Pro Silver Gold Diamond
Webruimte 1 GB 1.5 GB 2 GB 4 GB 6 GB 10 GB 20 GB
Dataverkeer 50 GB 60 GB 70 GB Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Subdomeinnen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Domein Pointers Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Domeinnaam koppelingen 1 1 2 3 4 5 6
Controle Paneel DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin
MySQL Databanken Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
FTP Accounts Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Webmail
Email Forwarding
IMAP / POP3
Spam Assassin
Opstart kosten 0.00 EUR 0.00 EUR 0.00 EUR 0.00 EUR 0.00 EUR 0.00 EUR 0.00 EUR
Prijs / jaar excl. BTW 30.00 EUR 35.00 EUR 45.00 EUR 80.00 EUR 100.00 EUR 150.00 EUR 250.00 EUR
  Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen

Inbegrepen in elk webhosting pakket

Bij elk webhosting pakket van webcreating zijn er een aantal zaken gratis inbegrepen om u te helpen uw hosting ervaring zo compleet mogelijk te maken.

Als je zelf geen website hebt kan je via de gratis installatron software reeds geïnstalleerd op uw hosting pakket er zelf een maken. 
Installatron is een softwareprogramma waarmee je met een paar muisklikken een script aan jouw website kan toevoegen. Snel, simpel en eenvoudig installeer je jouw eigen Wordpress, Joomla, drupal, Prestashop, Magento, ... Je hoeft zelfs geen database aan te maken en alle instellingen worden automatisch gedaan! U bespaart een hele hoop tijd en moeite!

Om dynamische website te kunnen maken moet je gegevens uit een databank kunnen ophalen om deze weer te geven op jouw webpagina. Op elk webhosting pakket kan u gebruik maken van het paneel van PHPmyadmin waarmee u toegang heeft tot het beheren van een onbeperkt aantal MySQL databanken.

Ook kan Webcreating aan al zijn klanten gratis support aanbieden zodat u met al uw vragen altijd bij ons terecht kunt. Wij bieden u deze support aan (tijdens kantooruren van 9 u- 17u) via support@webcreating.be voor alle vragen i.v.m. uw webhosting pakket, domeinnaam, vps, email, ... enz.Direct Admin

Dit is het beheerpaneel dat op elk webhosting pakket geïnstalleerd staat, waarvan wij de interface door en door kennen en u dus op alle niveaus u de correcte assistensie kunnen verlenen i.v.m. uw hosting pakket.

Door de vele mogelijkheden van de Direct Admin online interface bespaart u veel tijd en geniet u de maximale service en vrijheid waarop u recht heeft.

U kan zelf e-mailadressen aanmaken, wachtwoorden veranderen, beveiligde directory's aanmaken, en veel meer.Upgrade of downgrade

Heeft u reeds een webhosting pakket bij ons, maar u ondervind dat u te weinig ruimte heeft voor uw website(s) of email berichten?

Dan kan u steeds kosteloos uw pakket aanpassen. Enkel het verschil in prijs wordt in rekening gebracht. Dit werkt uiteraard ook in de omgekeerde richting.Spam Assassin

Deze applicatie is voorgeïnstalleerd in het DirectAdmin paneel op uw webhosting pakket. Je kan dus via het paneel de 'regels' van SpamAssassin instellen die worden gebruikt voor het herkennen en onderscheppen van spam email. Je kan hierbij zelf ook email adressen op de white- of blacklist zetten.

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.