Webcreating en Uptrends gaan een partnership aan op het gebied van monitoring

Per 1 november 2014 biedt Webcreating.be monitoring van buiten de firewall aan. Webcreating.be zal hiervoor de diensten gebruiken van Uptrends.com, een toonaangevende provider van website, transactie, SLA en server monitoring diensten met meer dan 1.500 klanten in 23 landen.

Webcreating en Uptrends hebben een prijslijst samengesteld met daarin zeer aantrekkelijke prijzen speciaal voor Webcreating.be klanten.

Onderstaande introductie geeft een samenvatting weer over de services die Uptrends aanbiedt:

 

Externe website-, server-, SLA- en transactie monitoring

Monitor vanuit eindgebruikers perspectief. Ontvang alerts vanuit wereldwijd monitoring netwerk.

Voor een bedrijf of organisatie met online activiteiten is de beschikbaarheid en laadsnelheid van uw website, servers, bestelprocessen, registratieformulieren, applicaties,... erg belangrijk. Indien deze niet beschikbaar zijn of minder goed functioneren, zullen uw bezoekers, klanten en gebruikers afhaken en verliest u omzet. Uptrends controleert, stuurt u alerts, helpt u om storingen snel op te lossen en te voorkomen.

Uptrends is een toonaangevende provider van website, transactie, SLA en server monitoring diensten met meer dan 1.500 klanten in 23 landen. Uptrends heeft kantoren in Nederland en USA. U hoeft geen software te installeren. Wij hebben controlestations in alle belangrijke steden van Europa, Noord-Amerika, Australië, Zuid-Amerika en Azië.

 

Als onderdeel van deze monitoring diensten kunt u:

  •  Controleer vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Uptrends simuleert echte bezoekers, gebruikers en klanten
  •  Ontvang alerts per SMS, e-mail, RSS of MSN messenger. Geen foutieve alerts
  •  Onbeperkt gebruik van ons wereldwijd monitoring netwerk met controlestations in ieder continent
  •  Snapshot technologie, bekijk welke foutmeldingen uw bezoekers zien
  •  Gedetailleerde online en e-mail rapportages. Export naar Excel, PDF en XML
  •  Bepaal wie en wanneer alerts moet ontvangen. Stel onderhoud in of voeg onbeperkt aantal contactpersonen toe
  •  Krachtig control panel, configureer instellingen met een paar klikken

 

Website Monitoring

Ontvang alerts. Wees als eerste op de hoogte als site niet bereikbaar is.

Uptrends externe website monitoring diensten helpen u om uw website te monitoren, alerts te ontvangen, diagnose van fouten te maken en storingen snel op te lossen, rapporteren over de performance van uw website en toekomstige storingen te voorkomen.

Dit zorgt ervoor dat de bezoekervaring optimaal is zoals zij verwachten. Verder heeft u de beschikking over ons wereldwijde monitoring netwerk en kunt u alerts per SMS, email, RSS en MSN messenger ontvangen. U kunt bepalen wie en wanneer een alert dient te ontvangen, onderhoud instellen en een onbeperkt aantal contactpersonen toevoegen.

 

Transactie Monitoring

Uptrends simuleert echte bezoekers en klanten. Transactie recorder.

Uptrends maakt het mogelijk om transacties te monitoren vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Uptrends simuleert echte bezoekers, klanten en gebruikers. Wij gebruiken een echte Internet Explorer 8 browser om de transactie stappen uit te voeren.

Met onze transactie recorder kunt u zelf transacties aanmaken en toevoegen aan uw Uptrends account. Ideaal om bestelprocessen, registratieformulieren, logins, interne zoekmachines en klikpaden te monitoren.

 

Server Monitoring

Monitor uw server van buiten de firewall. Extern en betrouwbaar.

Uptrends externe server monitoring helpt u om uw server te monitoren, alerts te ontvangen, diagnose van fouten te bekijken, fouten snel op te lossen en te voorkomen. Dit alles om de bereikbaarheid 24 uur per dag zo hoog mogelijk te houden. Uptrends controleert uw server van buiten de firewall en vanuit diverse plekken in Nederland of de wereld. Met Uptrends server monitoring is het mogelijk om verschillende protocollen te monitoren zoals http, https, connect, ping, SMTP, POP3, FTP, MySQL, Microsoft SQL, Webservice http, webservice https, DNS en meer.

 

SLA Monitoring

Monitor SLA doelstellingen met een derde en onafhankelijke partij.

Met Uptrends kunt u eenvoudig, accuraat en snel de SLA doelstellingen monitoren. U kunt de SLA doelstellingen invoeren. Uptrends controleert dan de echte bereikbaarheid. Uptrends toont dan de SLA doelstellingen en de echte bereikbaarheid in een overzichtelijk rapport. U kunt als hostingprovider ook inzicht geven in de bereikbaarheid naar uw klanten toe met Uptrends Insight.

Monitoring Prijskaartje

De kost voor het 2de service level bij een server of VPS.

Deze monitoring voor uw server is een onderdeel van het 2de service level dat je kan nemen bij de aankoop van een server of vps.
Het 1ste service level is standaard inbegrepen bij de aankoop van een server of vps en bevat de setup van het systeem, updates van de systeemsoftware en een 99.9% uptime garantie. Het 2de service level bevat alles van het eerste service level, het monitoren en ingrijpen op vps functies (web- en mailserver, ..) en ook nog eens 2 uur system admin per maand.

Het is dus dit 2de service level dat u nodig heeft om van bovenstaande monitoring gebruik te kunnen maken. Dit level kost u zo'n 50.00 EUR per maand en is geen overbodige luxe om uw server of vps veilig te houden en op tijd te kunnen ingrijpen bij malware. U kan deze optie aanvinken bij het bestellen van een server of als u al serverdiensten bij ons heeft kan u ons simpelweg een mailtje via support@webcreating.be sturen met de vraag uw service level up te graden naar level 2.

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.