Nieuwe domeinextensies

Sinds kort werd het internet uitgebreid met meer dan duizend nieuwe domeinextensies ook wel gtld's (Generic Top Level Domains) genoemd. De bekendste voorbeelden van zo'n domeinextensie zijn .com, .org, .net, .biz, ... Deze traditionele gtld's worden dus vanaf nu vergezeld door honderden nieuwe extensies waardoor de combinaties tussen de domeinnaam en de extensie bijna oneindig zijn.

Voor elk soort branche, business, hobby of persoon bestaat er wel een domeinextensie die daar perfect bij past. Ben je een fotograaf en wil je een portfolio website oprichten, dan kan je keizen voor een .photo of .photography domeinextensie. Of je ben een talentrijke danser die zichzelf wil promoten om meer audities te mogen doen? Dan kan je gaan voor een .dance domeinextensie. Je ziet het de mogelijkheden tussen domeinnaam en domeinextensie zijn eindeloos.

Welke combinatie zal u kiezen? Hieronder kan u de volledige lijst van alle nieuwe domeinextensies terugvinden die Webcreating u kan aanbieden. Hebt u al een extensie in gedachten en wilt u graag kijken of deze reeds beschikbaar is, zoek hem dan op via onze zoekbalk hieronder.

Alle beschikbare domeinextensies

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.