Waarom een dedicated server ?

Wenst u zelf een hostingbedrijf op te starten of gewoon gebruikt te maken van een privé server ? Dan is een dedicated server van Webcreating de perfecte oplossing voor u. Met deze Linux servers reicht webcreating zich specifiek op de dedicated server markt in België. En dit enkel met servers van topkwaliteit tegen een ongelofelijk scherpe prijs.

De webservers van Webcreating behoren tot de meeste technologisch geavanceerde systemen die in Europa verkrijgbaar zijn. Wanneer u online een dedicated server bestelt, is deze bovendien al binnen 72 uur beschikbaar. Naast al die voordelen, bieden wij u graag een uitstekende service. U kan voor alle vragen bij onze support diens terecht via email of telefoon.

Alles zelf onder controle op uw dedicated serverWebcreating biedt u scherp geprijsde dedicated server oplossingen, uitgerust met geavanceerde Control Panel Software van Direct Admin. Met deze software kunt u geheel menugestuurd uw server bedienen. U kunt zelf users aanmaken, popboxen creëren, wachtwoorden aanpassen, resellers aanmaken, standaardpakketten implementeren en nog veel meer. Het hele proces van webhosting, ongeacht uw bedrijfsvoering, wordt hiermee geautomatiseerd. U kunt dus rekenen op optimaal gemak voor een zeer competitieve prijs.

Registreer uw domeinnaam

Voordat u een domeinnaam of hosting bestelt, controleer eerst de beschikbaarheid!

Voordat u een domeinnaam kunt registreren, moet u controleren of deze nog vrij is.
Maak daarom gebruik van onze handige zoekmachine om te zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

De domeinnaam van uw website is uiterst belangrijk. Hij is als het ware het 'visitekaartje' van uw website. Een surfer die uw domeinnaam ingeeft op het web, is op dat moment een potentiële klant en kan een bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken over de domeinnaam die u verkiest want een herkenbaar internetadres lokt meer bezoekers.

Webcreating biedt alle mogelijke topleveldomeinen aan tegen de voordeligste prijzen (.be, .eu, .com, .org, etc.). Bekijk onze volledige prijslijst.

WWW.